Service & contact voor FC Groningen fans

Scoren voor een hoge mate van service

Kan ik de cashback actie omzetten naar de FC Groningen seizoenkaart korting?

Ja, dit kan binnen 14 dagen omgezet worden door onze klantenservice.

Om er voor te zorgen dat je gebruik kunt maken van jouw gewenste actie is het van belang dat je binnen 14 dagen na je aanmelding bij Allure Energie, contact opneemt met onze klantenservice.

In de e-mail bevestiging die je van ons hebt gehad na je aanmelding, is een klantnummer aan je doorgegeven. Wanneer je belt met onze klantenservice zullen we, voor een goede verwerking van je aanmelding, deze nodig hebben en ernaar vragen.

Meer over Acties

Wanneer en aan wie geef ik mijn meterstanden door?

Sinds 1 augustus 2013 zijn energieleveranciers verantwoordelijk voor het opnemen, controleren en vaststellen van de meterstanden. Daarom vragen we ieder jaar de meterstanden bij je op. Als je een slimme meter hebt, wordt de stand door ons uitgelezen. Je hoeft dan geen meterstanden aan ons door te geven. Als voorwaarde geldt dat de slimme meter administratief aan staat.

We gebruiken de meterstanden om de jaarnota of eindnota op te maken. Geef je meterstanden op tijd door. Hiermee voorkom je dat wij zelf een inschatting moeten maken. Als wij na herhaald verzoek geen meterstanden ontvangen, komen we met een schatting.

De netbeheerder komt minimaal eens per drie jaar bij je langs om je meterstanden op te nemen en te controleren of de meter of slimme meter nog goed werkt. De meters in jouw meterkast zijn en blijven eigendom van de netbeheerder.

 

Meer over Meterstanden

Wanneer gaat mijn nieuwe energiecontract in?

Je ontvangt ons contract per e-mail. Het contract (de leveringsovereenkomst) gaat vanaf dat moment direct in. In het contract staat de ingangsdatum en de looptijd van de vaste prijs die we hebben afgesproken.

Wil je de startdatum van het contract aanpassen? Neem dan contact op met jouw Allure servicemedewerker.

Meer over Overstapservice

Dit regel je gemakkelijk online

 
 
Je meterstanden doorgeven
 
 
Je gegevens wijzigen
 
 
Je energiezaken

Wij staan voor de FC Groningen fan

Wij zijn een service- en klantgericht organisatie waarbij de klant centraal staat. Kun je niet vinden wat je zoekt? Neem gerust contact met ons op, wij helpen je graag verder.

 

Contactformulier

a

Bellen? 085-90 22 930

Elke werkdag zijn we bereikbaar van 9:00 tot 17:00


l

Allure Energie ook op social

Wij zijn bereikbaar via Facebook en Twitter!
Iedere maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 17:00


f

Adresgegevens

Allure Energie

Romhof 12A

9411 SC Beilen

Postadres

Postbus 51

9410 AB Beilen